Трима папи са ме галили по главата, бе една от

...
Трима папи са ме галили по главата, бе една от
Коментари Харесай

Сиромахов в десетката. След папите кой гали Борисов по главата?

Трима папи са ме галили по главата, бе една от паметните реплики на Бойко Борисов. Явно, след тримата папи, в този момент е ред и на патриарсите, разгласи във вечерния си скеч по телевизия 7/8 Иво Сиромахов.

" Винаги съм се възхищавал от набожността на някогашния министър председател на България, Бойко Борисов. Може би помните живите включвания от Банкя, където цялата му къща беше окичена с икони, съвсем като манастир, а той като същински патриарх, отправяше послания към електората.Ето за какво не се изненадах, когато прочетох тази вест: " Бойко Борисов бе почетен с Орден „ Кръст-Христос Вседържител “ от Вселенския Патриарх Вартоломей I " ", сподели Сиромахов.
-->
На Борисов му отива да получи този кръст. Той толкоз години беше същински вседържител! На медии, на организации, на служби…, продължи водещият на Вечерното шоу на Слави.

Освен това, по времето на ГЕРБ, доста хора се обърнаха към вярата. Влизаха в църквите, палеха свещи и се молеха: „ Господи, избави ни най-сетне от тоя! ”, сподели още Сиромахов
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР