Трима мигранти от Мароко - на 33, 32 и 25

...
Трима мигранти от Мароко - на 33, 32 и 25
Коментари Харесай

Условни присъди за мигранти от Мароко, хванати във Варненско

Трима мигранти от Мароко - на 33, 32 и 25 години, получиха условни присъди з а нелегално прекосяване на границата на страната, оповестиха от Районния съд във Варна.

Делата против тримата бяха прегледани в бързи правосъдни производства. Съдът утвърди импортирани от прокуратурата съглашения, с което чужденците се признават за отговорни в нелегално прекосяване на българската граница.

Според параметрите на утвърдените от съда съглашения всеки от тях следва да търпи наказване от 4 месеца " отнемане от независимост ", отсрочено с 3-годишен изпитателен период. На мароканците е наложена и санкция от по 100 лв., като и тримата подсъдими би трябвало да заплатят и разноските по делата.

Съдебните актове са дефинитивни. Тримата жители на Кралство Мароко са минали без позволение на неустановена дата през 2022 година и през неустановено място румънско-българската граница. Те са били арестувани на 2 април във Варна.

Припомняме, че във Варненска област бяха арестувани общо шестима жители на Мароко, като трима от тях са задържани от служители на реда от Провадия в село Цонево, а останалите - на жп гарата в регионалния град. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР