Трима души загинаха при пожар в болница в покрайнините на

...
Трима души загинаха при пожар в болница в покрайнините на
Коментари Харесай

Три жертви и 200 евакуирани пациенти при пожар в болница в покрайнините на Рим

Трима души починаха при пожар в болница в покрайнините на италианската столица Рим, оповестяват италианските медии АНСА и Ти Джи Ком 24.

Двама от умрелите са вдишали пушек от пожара, а третият е умрял от инфаркт. Малко преди да избухнат пламъците в клиниката " Свети Йоан Евангелист " в Тиволи, е умрял още един човек, поради което в началото италиански медии оповестиха за четири жертви на огнената буря. После станало ясно, че хипотетичната четвърта жертва е в действителност мъртвец, изваден от моргата, където е бил отвеян малко, преди да стартира пожарът.

Двеста пациенти на болничното заведение бяха евакуирани поради гъстия пушек в клиниката. Някои от тях бяха настанени в прилежаща общинска спортна зала.

Пожарникарски екипи са изгасили пламъците и е почнало следствие за аргументите

Според предварителна информация пожарът е тръгнал от стаи във втория етаж на болничното заведение, където е имало амбулатории. После са се популяризирали във интензивното поделение и отделението за " Бърза помощ ".

Тиволи е на към 35 километра североизточно от центъра на Рим и е известна туристическа дестинация поради археологическите обекти Вила Д`Есте и Вила Адриана, които и двете са в листата със международното завещание на ЮНЕСКО, напомня Асошиейтед прес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР