Трима души са загинали, а един е ранен в следствие

...
Трима души са загинали, а един е ранен в следствие
Коментари Харесай

Tри жертви и тежко пострадал при взрива на газопровод в Русия

Трима души са починали, а един е ранен в резултат на гърмежа, който избухна по трасето на газопровода Уренгой-Помари-Ужгород, свързващ Русия и Украйна, на територията на съветската република Чувашия. Това заяви ръководителят на републиката Олег Николаев. По думите му, всички са били служащи. 

" По предварителни данни там са работили четирима души. За страдание трима от тях са починали при възпламеняването на газа. Един човек, водач, е оживял и се намира в шоково положение ", сподели Николаев в ефира по телевизия " Россия 24 ".

Според него става въпрос за чиновници на " Газпром Трансгаз Нижни Новгород ", който обслужва газопровода. „ Това е магистрален газопровод. Територията на Чувашката република не се доставя с газ оттова, това е директен газ, който, несъмнено, обезпечава изпомпването на газ към европейските страни “, сподели Николаев.

От " Газпром Трансгаз Нижни Новгород " към момента не са коментирали случилото се.

На собствен ред Министерството на изключителните обстановки на Чувашия заяви, че пожарът е зародил заради приключване на газ на газопровод във Вурнарски регион на Чувашия.

Според Николаев, към момента не може да се каже по кое време е бъде обновена естествената работа на газопровода. „ Засега това (датата за обновяване на работата на газопровода – ИФ) не е известно “, разяснява той. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР