Трима души са убити, а осем са ранени при стрелба

...
Трима души са убити, а осем са ранени при стрелба
Коментари Харесай

Стрелбата в Мичиган: Извършителят е ученик и е успял да убие трима свои съученици

Трима души са убити, а осем са ранени при пукотевица в учебно заведение в Оксфорд, Мичиган, оповестиха от полицията. По-рано беше обявено, че ранените са шестима души. Говорител на шерифската работа съобщи, че починалите са на възраст от 14 до 17 години.

" Трима възпитаници починаха, а осем бяха ранени ", съобщи представител на полицията на брифинг. За органите на реда към момента не е ясно какви са претекстовете на нападателя. " Мотивът към момента не е прочут ". 
Трима убити при пукотевица в учебно заведение в Мичиган
Трима души са били убити при стрелба в гимназията „ Оксфорд ” в американския щат Мичиган, оповестиха от полицията, представен...

Стрелбата е станала в постройката на учебното заведение във вторник следобед. Нападателят е арестуван от полицията пет минути след подаването на сигнала до телефона за незабавни случаи. Той се е предал на органите на реда. Стрелецът се оказал 15-годишен възпитаник от същото учебно заведение и бил въоръжен с полуавтоматичен револвер, като съумял да изстреля цялостен пълнител и да презареди. За случая е бил известен и президента на Съединени американски щати Джо Байдън, написа БГНЕС.



Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР