Трима българи запазиха шансове за репешажи на европейското първенство по

...
Трима българи запазиха шансове за репешажи на европейското първенство по
Коментари Харесай

Трима българи запазиха шансове за репешажи в свободния стил

Трима българи резервираха шансове за репешажи на европейското състезание по битка в румънската столица Букурещ. Микяй Наим, Мирослав Киров и Ахмед Махамаев изгубиха на четвъртфиналите в категориите си и техните противници ще играят решаващи борби за медалите през днешния ден след 18 часа. Наим стартира шампионата в категория до 61 кг с победа с техническо предимство против Андрей Бекренев от Беларус, само че загуби четвъртфиналната си борба с представителя на домакините Николай Охлопков с 0:9. Румънецът ще играе на полуфинал против арменеца Арсен Харутюнян, който е международен първенец за младежи от предходната година.

Киров победи със 7:0 литовеца Андриус Мазейка на осминафиналите при 74-килограмовите, след което загуби с 0:5 против италианеца Франк Маркес. На полуфиналите той ще срещне Хаджимурад Гаджиев от Азербайджан. В категория до 92 кг Ахмед Магамаев победи с 5:4 Хаджи Раджабаев от Беларус с 5:4, след което загуби с 0:6 против Ибрахим Болукбашъ, който е европейски бронзов медалист за младежи от Самоков 2010. Следващият противник на турчина е полякът Збигнев Барановски.

Единственият сигурен изнемощял е Светослав Димитров. Той победи поляка Радослав Марчинкиевич с 13:2 в квалификациите, само че на осминафиналите загуби от Таймураз Наскидаева с 3:4. Той отстъпи още в идващия си мач против Мурад Сюлейманов от Азербайджан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР