Трикратният победител в Шампионска лига с Реал Мадрид Кейлор Навас

...
Трикратният победител в Шампионска лига с Реал Мадрид Кейлор Навас
Коментари Харесай

Навас премина в ПСЖ, Ареола бе пратен под наем в Реал

Трикратният победител в Шампионска лига с Реал Мадрид Кейлор Навас се причисли към отбора на Пари Сен Жермен за период от четири години, оповестиха от пресслужбата на френския първенец.

Навас се причисли към Реал през 2014 и бе първи избор под рамката на вратата по време на невиждания хеттрик от трофеи в най-престижния европейски клубен шампионат сред 2016 и 2018, само че загуби титулярното си място за сметка след идването на белгийския национал Тибо Куртоа предходната година.

„ ПСЖ на драго сърце афишира прехвърлянето на вратаря Кейлор Антонио Навас Гамбоа от Реал Мадрид “, показа френският клуб в свое изказване. „ Костариканският пазач подписа четиригодишен договор с клуба от столицата до 30 юни 2023. Навас, който има и испанско поданство, е първият костариканец в историята на ПСЖ, който ще играе за първия отбор “.

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели предишния месец, че не желае Навас да напуща, само че Алфонс Ареола ще дебаркира на „ Сантяго Бернабеу “ чартърен до края на сезона. „ Развълнуван съм, че подписвам с ПСЖ. След престоя ми в Испания, идвам във Франция, изпълнен с огромни упования и очаквания “. ПСЖ е на върха във френската Лига 1 с девет точки от четири мача. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР