Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова разкри пред

...
Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова разкри пред
Коментари Харесай

В ефира: Мария Петрова разкри какво прави Боби Михайлов, когато...

Трикратната международна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова разкри пред Гала любопитни неща към нейни пътувания със аероплан и за брачна половинка си Боби Михайлов.

Ето какво сподели Мария Петрова в „ На кафе ” по Нова Тв:



„ Веднъж тръгвах за следващия си самолетен полет от София. Подадох паспорта си за инспекция, а служителят ми се усмихна и сподели: „ Как е мъжа ви, добре ли е? ”. Оказа се, че в бързината съм взела паспорта на моя брачен партньор. Добре че имаше два часа до полета. Върнах се вкъщи и си взех паспорта. Иначе преди други полети, когато съм в била в чужбина, се е случвало да ми я няма бордната карта и така нататък

В това отношение Боби е по-подреден от мен. Спазва прецизно часовете за полет, за документи... Докато аз обичам да ида на аерогарата и напряко да взема самолета.

Боби в този момент е в Москва за международното. Още, когато живеехме в Англия, ме научи да виждам футбол. Гледаме футбол и до момента дружно, като той нормално понижава звука, тъй като не желае да слуша коментаторите.

Иначе вършим по този начин, че да пътуваме едновременно, и съумяваме, с цел да сме дружно тук.

Той е по-романтичен, аз обичам тези жестове, макар че наподобява непоколебим и спретнат, е по-романтичен.

Аз сготвям добре, обичам да върша нови неща, от време на време ми се прияждат чисто български ястия. Например веднъж, като се върнах след 10 дни от Испания, ми се хапваше свинско със зеле. И сготвих едно хубаво свинско със зеле с последния буркан кисело зеле от магазина.... ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР