Тридесет и девет души са загинали и 29 са били

...
Тридесет и девет души са загинали и 29 са били
Коментари Харесай

39 души загинаха при пожар в центъра за бежанци в Мексико

Тридесет и девет души са починали и 29 са били ранени при пожар в център за задържане на мигранти в северната част на Мексико, наоколо до границата със Съединени американски щати. Това заяви поискал анонимност представител на Националния институт по имиграция, представен от Асошиейтед прес.
Прочетете още
Кадри от местопроизшествието демонстрират редици от трупове, увити в сребристо фолио до постройката в Сиудад Хуарес, намиращ се от другата страна на границата против град Ел Пасо в щата Тексас. На мястото могат да се видят също и коли за спешна помощ, пожарникари и коли на моргата.

Вестник " Диарио де Хуарес ", който цитира анонимни източници от прокуратурата в щата Чиуауа, оповестява за 39 починали в огнената буря, избухнала през вчерашния ден вечерта. Ранените са били откарани в четири лечебни заведения съгласно вестника.

Националният институт по имиграция и прокуратурата на щата Чиуауа не са дали отговор на настояванията за удостоверение на случая. Според известия в медиите Главната прокуратура на Мексико е почнала следствие.

Сиудад Хуарес е основната пресечна точка за мигранти за влизане в Съединени американски щати. Приютите в града са цялостни с мигранти, чакащи опцията да пресекат границата или такива, които са поискали леговище в Съединени американски щати и чакат привършване на процедурите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР