Трибуналът в италианския град Савона отсъди 40-годишна местна джендър-ка да

...
Трибуналът в италианския град Савона отсъди 40-годишна местна джендър-ка да
Коментари Харесай

Италианска джендърка взе 374 хил. евро за провалена смяна на пола ѝ

Трибуналът в италианския град Савона отсъди 40-годишна локална джендър-ка да получи 374 хиляди евро обезщетение за предизвикалата й непоправими секс-повреди интервенция за промяна на пола.

Адвокатката на пострадалата Алесандра Грачис назова пред публицисти присъдата " историческа ", тъй като с изключение на 224-те хиляди евро за " чисто биологични вреди ", съдиите са прибавили още 150 хиляди евро " награда " за нарушаването от докторите на правото на " полова еднаквост " на дамата, решила да става мъж. А това право съгласно конституцията на страната е фундаментално и се защищава безкомпромисно, с изключение на в случаите, когато непоправимата неточност е на природата, а не на индивида, съобщи " Канал 3 ".

Присъдените ѝ пари ще би трябвало да бъдат изплатени на джендърката от елитната болница " Санта Коронади " в намиращото се западно от Генуа и на брега на Лигурско море градче Пиетра Лигуре. Желаещата да промени пола си 30-годишна на времето жена постъпва там през 2010 година и ляга под скалпела на профилирани в намесата хирурзи. За страдание обаче комплицираната интервенция е несполучлива и желаещата непременно да се снабди с мъжки атрибути пациентката се оставя още осем пъти в ръцете на докторите. Но вместо да поправят позволения първоначално фал, последвалите интервенции го вършат все по-необратим, до момента в който най-после хирурзите подвигат ръце и признават провалянето си.

Просто тъй като са сигурни, че пациентката им отсега нататък освен че няма да бъде мъж, само че тя няма да бъде и жена. Тоест съгласно думите на адвокатката Грачис, нейната клиентка до края на живота си щяла да има изключителни компликации в сантименталните си връзки и най-много в техните интимни изражения...

Очаква се шефовете на болничното заведение " Санта Коронади " да апелират присъдата, просто тъй като преди да легне на операционната маса, докторите обяснили в детайли на пациентката, че съществувал въпреки и най-малък риск хирургическата интервенция в интимните й елементи да не приключи със напълно благополучен край. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР