Три знака от астрологичния кръг са готови на всичко, за

...
Три знака от астрологичния кръг са готови на всичко, за
Коментари Харесай

Зодиите, които не се развеждат дори и да са нещастни в брака

Три знака от астрологичния кръг са подготвени на всичко, с цел да запазят фамилията си. За тях думата " бракоразвод " е табу и те в никакъв случай не биха се разделили с колегата си даже бракът да им носи единствено болежка и оскърбление.

Ето кои са те:

Телец
Избирайки сателит в живота си, Телецът откровено има вяра, че бракът му ще продължи до дълбока напреднала възраст и единствено гибелта е в положение да го раздели с обичания. Заслужава си да се означи, че представителите на този знак рядко предизвикват бракоразвод, защото фамилното благоденствие, даже и единствено видимо, е доста значимо за тях.

Телецът е буйна натура. Ярките прекарвания в съкровен проект са жизненоважни за него. Единствено цялостното неодобрение в този аспект може да го накара да напусне колегата си.

Тогава Телецът бързо ще си откри нова " безконечна " обич. В млада възраст  представителите на този знак постоянно се оказват привлечени от Деви, а в зряла - от Близнаци, Овен и Скорпион.

Козирог

Козирозите се смятат за студени и практични, защото са привикнали да сдържат страстите си и да не ги демонстрират пред всички. Но в реалност това не е по този начин. 

Козирозите са същински пазители на фамилното огнище. Мъжете от този знак стават надеждни съпрузи, които осъществят съществени приходи. Ако имат шанса да срещнат своята половинка преди 30-годишна възраст, тогава евентуално, ще бъдат отдадени на нея до края на дните си и в никакъв случай няма да предизвикват бракоразвод.

В младостта си Козирозите се влюбват в Телец и Дева, след 30 години - във Водолей и Скорпион, а в по-напреднала възраст избират Рибите.

Риби
За тази зодия думата „ бракоразвод “ звучи плашещо. Това е най-лошото нещо, което може да им се случи.

Ако Рибите преживеят бракоразвод, дълго ще страдат. Що се отнася до любовните връзки, те са захласнати от тях дотам, че могат да изгубят себе си. Болезнената обвързаност ги прави подвластни, ревностни и несигурни по отношение на привлекателността си. Но даже и в този случай Рибите се надяват, че ще спасят брака си и ще положат всички старания за това.

Младите Риби най-често свързват живота си с Раци и Скорпиони, а след 30-годишна възраст са привлечени от Везни, Водолей, Дева.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР