Три варианта се тиражират в публичното пространство за бъдещето на

...
Три варианта се тиражират в публичното пространство за бъдещето на
Коментари Харесай

При Борисов са обсъдени три варианта за бъдещето на властта

 Три разновидността се тиражират в общественото пространство за бъдещето на държавното управление след митингите от последните дни. Решение обаче ще се вземе, откакто министър председателят Бойко Борисов се върне от срещата в Брюксел за евробюджета. Самият Борисов съобщи сутринта, че " има хрумвания ", само че изчаква точно нея.

Днес при него се е състояла среща с присъединяване на основни министри от кабинета, съобщи БНР.

Първият вид планува подаване на оставка на държавното управление, назначение на длъжностен кабинет и осъществяване на предварителни избори. Повечето от присъстващите са били на мнение, че разновидността е рисков за огромните енергийни планове на страната.

Вторият е за кабинет на ГЕРБ, на който Борисов не е министър председател, с експертен темперамент след вота на съмнение през идната седмица, по време на който депутатите от болшинството ще гласоподават " въздържал се ", след което президентът ще връчи мандат първо на най-голямата парламентарна мощ - ГЕРБ.

Третият е Борисов да излезе в отпуска до постоянните избори и кабинетът да се ръководи от настоящите вицепремиери. Той още веднъж е със промяна на всички министри.

По време на разискването е било изразено мнение, че единствено две партии - ГЕРБ и Движение за права и свободи, са подготвени незабавно за предварителни избори, защото имат добре проведени структури в цялата страна.

Предстоят и разисквания с съдружния сътрудник Обединени патриоти, даде да се разбере Борисов през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР