Три тела бяха открити в Мексико на мястото, на което

...
Три тела бяха открити в Мексико на мястото, на което
Коментари Харесай

Откриха три тела в Мексико на мястото, на което чуждестранни сърфисти се издирваха

Три тела бяха открити в Мексико на мястото, на което задгранични сърфисти от няколко дни са водени за изчезнали и се издирваха, предадоха международните организации, като се позоваха на ФБР.

Телата били открити в регион в Северозападно Мексико. От седмица там се издирваха двама австралийски сърфисти и един американски сърфист, които бяха оповестени за изчезнали.

Телата са открити в Санто Томас, в щата Долна Калифорния, съобщи ФБР. Самоличността на откритите мъртви лица не се разкрива на този стадий.

Районът, в която са били открити телата, е белязан от принуждение поради войната сред мексиканските наркокартели.

Издирваните сърфисти бяха братята Джейк и Калъм Робинсън от Австралия и Джак Картър от Съединени американски щати. Те бяха оповестени за безследно изчезнали на 27 април. Тримата са били на отмора покрай крайбрежния град Енсенада, на към 45 километра от Санто Томас. Майката на двамата братя – Дебра Робинсън, заяви  във Facebook, че синовете й въобще не са стигнали до жилището, което били резервирали за почивката си.

В четвъртък трима мексиканци бяха разпитани по отношение на изгубването на тримата сърфисти. Намерени са доказателства и бял пикап, за който се допуска, че е обвързван със случая, съобщи прокуратурата на Долна Калифорния.

През ноември 2015 година двама австралийски сърфисти Дийн Лукас и Адам Колман бяха убити в мексиканския щат Синалоа в Северозападно Мексико.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР