Три от най-популярните боливудски актриси бяха разпитани в събота по

...
Три от най-популярните боливудски актриси бяха разпитани в събота по
Коментари Харесай

Боливудски актриси на разпит по разследване за наркомрежа в Индия

Три от най-популярните боливудски актриси бяха разпитани в събота по огромно наркоразследване в Индия, раздрусало филмовата промишленост в страната, оповестиха международните организации.

Актрисите Дипика Падуконе, Шрадха Капур и Сара Али Хан бяха показани по локалните тв канали да влизат за разпит в постройката на Бюрото за надзор на опиатите в Мумбай.

Бюрото проверява възможната приложимост на опиати в Боливуд към този момент близо месец, след гибелта през юни на известния артист Сушант Сингх Раджпут. Поне петдесет души, свързани с филмовата промишленост, са в радара на следствието, цитира ДПА локален тв канал.

Падуконе е измежду най-високоплатените актриси в индийската киноиндустрия, по света е известна и с ролята си във кино лентата " Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж " от 2017 година с Вин Дизел. Срещу нея няма повдигнати обвинявания, само че е извикана за разпит, тъй като името й се е появило по време на следствието за връзки на филмовата промишленост с наркокартели, заяви тв каналът Ен Ди Ти Ви. Разследващите я питали дали е разпространявала неразрешени субстанции, след прехванати нейни известия в " Уотсап ".

Мениджърът на Дипика Падуконе бе разпитан в петък. Режисьорът Каран Джохар пък излезе в декларация, че обвиняванията за приложимост на опиати на проведено от него в дома му празненство през юли са " подправени и безпочвени ". Изявлението му пристигна, откакто в обществените медии се завъртя остарял запис от празненство в дома му.

След гибелта на артиста Раджпут, прочут и на българската публика от сериала " Завинаги свързани ", полицията в Мумбай в началото заяви, че той е умрял при случай. Според локални медии се е самоубил. Сега федералната полиция проверява нарковръзка в гибелта му. По-рано този месец беше задържана актрисата Риа Чакраборти, която излизаше с Раджпут, по обвиняване в интензивно присъединяване в наркоорганизация, обвързвана с доставки на опиати. Актрисата и брат й са в затвор в Мумбай.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР