Бившият британски държавен секретар на Северна Ирландия Брандън Люис беше

...
Бившият британски държавен секретар на Северна Ирландия Брандън Люис беше
Коментари Харесай

Директното управление „единствен вариант за намеса, ако министрите на Северна Ирландия не успеят да постигнат съгласие относно Covid“

Бившият английски държавен секретар на Северна Ирландия Брандън Люис беше известен в края на 2020 година, че повторното въвеждане на директно ръководство в Севера е „ единственият вид ”, с цел да се намеси, в случай че министрите на Стормонт не съумеят да реализират единодушие по отношение на ограниченията против Covid.

Съветът пристигна по време на под напрежение интервал в границите на изпълнителната власт, до момента в който министрите обсъждаха дали да удължат ограниченията за блокиране на фона на опасенията по отношение на възходящия брой инфекции.

Имаше поредност от изпълнителни срещи през четири дни при започване на ноември, до момента в който министрите се бореха да реализират съглашение.

Всред това господин Луис беше уведоми, че пълномощията му за интервенция са лимитирани и че директното ръководство е единственият вид.

Северна Ирландия не се ръководи от директно ръководство от Лондон от 2007 година

Брифинг документ беше оповестен на уеб страницата за следствие на Covid-19 в Обединеното кралство в четвъртък вечерта, озаглавен „ Правна с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР