Три от най-любимите гласове в ефира разговарят с 6 популярни

...
Три от най-любимите гласове в ефира разговарят с 6 популярни
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев говори за здравето на черния дроб

Три от най-любимите гласове в ефира беседват с 6 известни персони за нездравословните и потребни привички в живота ни. Следете видео поредицата „ Черно на бяло “.

Кампанията „ Черно на бяло “ за информираност за здравето на черния дроб е предизвикана от тревожните резултати от изследване*, извършеното тази пролет, съгласно което всеки 3-ти българин не знае къде се намира черният му дроб, като също по този начин е на мнение, че потреблението на алкохол с положително качество вреди по-малко на този витално значим орган.

Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова, обединени от медийния план Triple E.Y.E, си слагат тежката задача да извърнат тези плашещи данни, провеждайки 6 видео изявленията с 6 известни персони , с които приказват намерено за алкохола, бохемския метод на живот, рокендрола, смяната, храната, страха и стандартите в нашето общество.

Във второто изявление от серията „ Черно на бяло “ Ива Дойчинова повдига завесата на актьорския свят, като ни среща с обичания артист и Председател на Съюза на Артистите в България - Христо Мутафчиев. Ще разберем повече за душевността на актьорите, тяхното всекидневие, изпълнено със скрити и очевидни страсти, неподозирано напрежение и бохемски начин на живот. Какво е да си артист в България, до каква степен познаваме проблемите на актьорската колегия и настоящо ли е схващането, че когато приказваме за обичаните театрални и кино звезди, проблемите с алкохола са тематика табу?

 Христо Мутафчиев Triple E.Y.E.

Искрено и прочувствено Христо Мутафчиев описа за напрежението в актьорската специалност, отговорността да си прочут и за това какво разбра от „ своята преживелица “, както назовава инсулта си. „ Бях там, тук е по-хубаво “, споделя артистът и прибавя – „ с шутове ме върнаха назад “. Какъв съвет дава артистът за алкохола и какво още споделя черно на бяло, гледайте в каналите на Triple E.Y.E, а запис на целия диалог ще намерите като подкаст.

*„ Запознатост на българите със положението и болесттите на черния дроб “ е количествено онлайн изследване, направено от BluePoint по поръчка на Sanofi Bulgaria, което се осъществя за първи път у нас. Период на осъществяване: 19 март - 26 март 2019. Обем на извадката: 600 ефикасни анкети. Целева група: дами и мъже на възраст 18-65 години. Обхват: градско население
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР