Три Магьоснически концерта на възглавници ще се състоят на 28

...
Три Магьоснически концерта на възглавници ще се състоят на 28
Коментари Харесай

Виртуозно дуо прави магьоснически концерти на възглавници

Три Магьоснически концерта на възглавници ще се състоят на 28 октомври от 11, 14 и 17 ч. в Съюза на архитектите, ул. "Кракра " 11.
Известното дуо Каролина Миколайчик, цигулка, и Иво Йединецки, акордеон, ще зарадва меломаните с прелестна стратегия. Истинска вълшебница ще посрещне гостите и ще направи вълшебства на музикантите. Добре е младите фенове да носят обичаните си костюми и маски. Един час преди всеки от концертите стартира обичайна Работилница на възглавници, в която децата имат опция да оцветят и декорират своя лична маска за спомен. По същото време отварят и щандовете на другари и сътрудници, които ще зарадват фамилиите със своите забавни оферти, научи ДУМА от фондация "Модо България ".
Дуото на Каролина и Иво е един от най-обещаващите млади камерни ансамбли в Полша. Те са спечелили многочислени първи награди и Гран при на състезания в Полша, Хърватия, Франция и Австрия. През ноември 2014 година получават Наградата на ректорите и Наградата на създателите за Концерт на годината в Националния конкурс за камерни ансамбли. Миколайчик и Йединецки вършат дебюта си през май 2013 година в концертната зала на Музикалния университет "Фредерик Шопен " във Варшава. През 2016 година подхващат първото си турне в Съединени американски щати. Изпълнението им в зала "Карнеги " получава блестящи мнения. През 2017 година двамата изнасят рецитал във Варшавската филхармония, имат редица изяви в Азия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР