Три лица са обявени за национално издирване след среднощния екшън

...
Три лица са обявени за национално издирване след среднощния екшън
Коментари Харесай

Ето кои са бесните столичани, пребили като куче Александър в Равда

Три лица са оповестени за национално търсене след среднощния екшън със свиреп пребития Александър в Равда, написа Флагман.БГ, като се базира на свои източници.

Проверка на изданието посочила, че случаят е под наблюдението на Районна прокуратура-Несебър, която към този миг е образувала досъдебно произвеждане против незнаен причинител.

Екшън в Равда! Сашо пребит като куче от 4-ма гневни софиянци

Според информация на медията става въпрос за двама братя – Емил и Кирил, както и за трето лице – с малко име Георги. По изказванията на потърпевшия забележка за това, че са паркирали БМВ-то си в частна благосъстоятелност, са станали извънредно нападателни и са нападнали 20-годишния Александър пред няколко очевидци и в продължение на 10 минути са го млатели.



По непотвърдена информация, полицията е направила обиск в квартирата, където тримата обвинени са обитавали в Равда. Там са открити елементи от и цели документи и талони за метадонова терапия. Това на процедура значи, че е доста евентуално тримата биячи да са били под въздействието на опиати по време на действието.

Нападателите са съумели да се изплъзнат на полицията за няколко минути, отпрашвайки в незнайна посока с БМВ-то си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР