“Три години защо нищо не направихте? Сглобката не съществува. Нищо

...
“Три години защо нищо не направихте? Сглобката не съществува. Нищо
Коментари Харесай

Бойко Борисов към ПП: Три години защо нищо не направихте?

“Три години за какво нищо не направихте? Сглобката не съществува. Нищо съединено няма. Напротив – те са наши най-яростни съперници, само че не по наша виновност. ” Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Старозагорско.

Голямата сглобка ще се унищожи

“Ако на втори тур създадат безпринципни сглобки, огромната сглобка ще се унищожи. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме рационални и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда по какъв начин можем да седнем дружно да приказваме ”, уточни той.

„ Не знам с какви очи приказват какво щели да създадат. Три години за какво нищо не направихте? ”

“ПП – 273 184 гласа с 396 депутати, трета политическа мощ. ГЕРБ е партия на цяла България, на градовете и селата. И 18 година сме управлявали столицата. Нека забележим и другите какво могат ”, сподели той в Казанлък.

“Тази вълна заля София и в този момент отливът потегли през морето и се върна ”

“До една година ще е и в София, Хората ги видяха за 3 години какво могат. Като всяка вълна е – отива и се връща ”, предвижда Бойко Борисов

“Я, си спомнете реди 2 година – загубихме от Има Такъв Народ в Стара Загора. Каква масирана по този начин е извършена против нормалността ”, сподели той на среща в Казанлък дружно с част от определените на първи тур кметове на ГЕРБ.

  “Корнелия Нинова толкоз се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни желае поддръжката. Ние не, че я предлагаме, просто приканих хората да си изберат сред Държавна сигурност и държавна благосъстоятелност. ”

Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е неприятен. Сега ще ми е забавно за Паметника на Съветската войска какво решение ще вземе Терзиев, в случай че е кмет. То ще им се върне всичко, закани се той.

“Най-добрият метод да си върнем София е като я загубим. Това съобщи по-рано на ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто ЦИК разгласи резултатите от изборите на 100%. За него резултатите на ГЕРБ са отлични по отношение на останалите.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР