Три дни отне на депутатите в 48-то Народно събрание да

...
Три дни отне на депутатите в 48-то Народно събрание да
Коментари Харесай

Бивша гимнастичка съветва ДБ по фотографски въпроси в НС

Три дни лиши на депутатите в 48-то Народно заседание да изберат ръководител на Народното събрание, само че не по този начин седи въпросът с назначението на нещатни сътрудници. Оказва се, че една огромна част от тях към този момент имат сътрудници, които да им оказват помощ в законотворчеството, написа Tribune.bg.

 

Най-интересен избор за помощник са създали от „ Демократична България ”. Млада, красива дама, която е някогашна гимнастичка, а във Facebook профила ѝ не липсват фотоси и по бански, ще ги поучава по въпросите свързани с фотографията.

Антоанета Цонева, която не можа да влезе като народен представител в Народното събрание ще поучава Христо Иванов по политиките за българите в чужбина, избирателен развой и връзки с гражданското общество.

Кирил Симеонов, който се отдели от редиците на „ ИТН “, пък ще поучава Ивайло Шотев от Политическа партия по стопански, бюджетни и финансови въпроси. Негови съветници ще са още някогашните депутати Виктор Насър и Марин Шишев.

 

Бившият правосъден министър Надежда Йорданова от Демократична България е избрала за собствен консултант ексдепутатката Александра Стеркова. Всеки народен представител може да назначи до трима сътрудници в Народното събрание, които получават сред 1200 и 1400 лв..
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР