Три десетилетия след като се превъплъти в култовата роля на

...
Три десетилетия след като се превъплъти в култовата роля на
Коментари Харесай

Помните ли секси партньорката на Патрик Суейзи в „Мръсни танци“?

Три десетилетия откакто се превъплъти в паметната роля на Бейби в неповторимия кино лентата от 1987 година „ Мръсни танци “, актрисата Дженифър Грей е неузнаваема.

От появите й на аления килим е пределно ясно, че от стеснителното момиче не е останала и диря, а на негово място се е появила уверена и сияеща жена.

Дженифър Грей е родена на 26 март 1960 година в Ню Йорк в семейство на актриса и певица. Съвсем естествено потегля по пътя на родителите си — в учебно заведение учи актьорско майсторство и танци.

Ролята на Франсис Хаусман — Бейби във кино лентата „ Мръсни танци “ я подрежда измежду огромните звезди на киното. Там тя си партнира с Патрик Суейзи, с който три години по-рано играе във кино лентата „ Червена зора “.



Известно е, че Дженифър мъчно се съгласила да одобри ролята в „ Мръсни танци “, тъй като считала, че със Суейзи се работи мъчно — той постоянно я поучавал и й давал непоискани препоръки. От друга страна, артистът недоволстват от екранната си половинка, намирайки я капризна.

В последна сметка филмът се трансформира в обичан за милиони киномани по света, а Дженифър Грей е номинирана за „ Златен глобус “ за най-хубава актриса.

След фотосите, актрисата подхваща решаваща стъпка — подлага се на ринопластика. Променяйки формата на носа си става още по-привлекателна, само че почитателите й считат, че по този метод изгубила характерността си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР