Три актриси, известни предимно с комичните си роли, ще водят

...
Три актриси, известни предимно с комичните си роли, ще водят
Коментари Харесай

Оскари 2022: Три комедийни актриси са водещи, зрителите участват в избора за най-добър филм

Три актриси, известни най-вече с комичните си функции, ще водят тазгодишните награди " Оскар ": Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайк с. Това стана ясно от извънреден материал на " Variety " в понеделник вечер.

Имената на водещите на тазгодишните Оскари ще бъдат публично оповестени по време на предаването " Добро утро, Америка ". Според " Variety " изборът на напълно женски екип с богат опит в стендъп и комедийни функции в портфолиото си има за цел да върне публиката на церемонията и да усили гледаемостта.
 
hosts: Amy Schumer, Regina Hall and Wanda Sykes will emcee the Academy Awards.
— Variety (@Variety)
Според обявата, която се базира на редица източници, в началото са били премисляни и други сюжети за шоу от три елементи, като всеки едночасов сегмент бъде воден от нова двойка водещи. Актьорът Джон Хам, прочут с ролята си на Дон Дрейпър в телевизионния сериал " Mad Men ", е можел да бъде съорганизатор на церемонията, само че е прекъснал договарянията с уредниците по неназована причина.

Тазгодишната гала ще бъде забележителна освен със състава на водещите: феновете ще могат да вземат участие в избора за най-хубав филм по тяхно мнение. Според " Hollywood Reporter " от този понеделник потребителите на Twitter ще могат да гласоподават за обичаните си филми, излезли на екран през 2021 година, без значение дали филмът е бил номиниран за " Оскар ", или не, като употребяват хаштага #OscarsFanFavorite. Филмът, събрал най-вече гласове от почитателите до 3 март, ще бъде отличен по време на награждаването на 27 март.

94-ото издание на премиите на Американската академия за кино изкуство ще се състои на 27 март . Този път тя ще се организира в обичайния " Dolby Theatre " в Лос Анджелис, Калифорния . Миналата година главната част от него се организира в камерен формат в амфитеатъра на " Union Station " в Лос Анджелис заради рестриктивните мерки, наложени поради новата пандемия от ковид.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР