Третото издание на китарния фестивал в Бургас отвори врати преди

...
Третото издание на китарния фестивал в Бургас отвори врати преди
Коментари Харесай

Майстори и начинаещи китаристи се събраха в Бургас

Третото издание на китарния фестивал в Бургас отвори порти преди минути. На сцената още веднъж се събират майстори на обичания китарен тон, както и прохождащи в свиренето. Любимите ФСБ и световноизвестният испански китарист Луис Гало са измежду участниците. По традиция всеки, който си носи китарата, влиза без билет.

Бургас

30 киловата тон от реномирана немска марка и звездни музиканти на шесттонна сцена са подготвили уредниците за публиката, която ще пристигна на Джем фестивала в пристанище Бургас.
Светльо Михайлов-директор на фестивала: Вече освен китарен фестивалът, имаме и хедлайнер в лицето на ФСБ, за което сме доста щастливи.Иван Лечев: Аз съм поканен тук от две години да вземам участие, и най-сетне имам тази опция, да не приказваме, че ние с ФСБ от 20 години не сме свирили в Бургас, което е срамотия, тъй като аз съм половин бургазлия.Румен Бояджиев: Да се надяваме в тия 20 години- то е едно потомство, да са се родили деца, които знаят какво е ФСБ.
Организаторите споделят, че инспекцията на входа ще бъде безкомпромисна, само че дават обещание ужасно въодушевление. А в обществените мрежи към тях има разнородни запитвания:
Петър Генчев-организатор: Здравейте, ще може ли да се влиза със сгъваеми риболовен столчета, малко ме понаболява кръста. Значи този човек желае и да поседне, ами естествено, че и с рибарско столче може да влезе.
Вечерта ще приключи с общото осъществяване на емблематичната ария на ФСБ „ След 10 години ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР