Третото издание на Halkidiki Adventurе надмина всички очаквания. Феновете на

...
Третото издание на Halkidiki Adventurе надмина всички очаквания. Феновете на
Коментари Харесай

Нещо страстно и горещо събра Куката и Джулиана Гани СНИМКИ

Третото издание на Halkidiki Adventurе надмина всички упования. Феновете на електронната и хаус музика от целия свят дойдоха на първия ръкав на Халкидики за паметен тридневен ваучър, който към този момент се трансформира в традиция. А уредниците от Event Academy Bulgaria този път надминаха себе си с неповторима сцена и асортимент на звездите зад пулта.

Изглежда фестивалът набира все по-голяма известност, защото тази година той изобилстваше от всемирски персони, които взеха решение да прекарат почивните дни надалеч от родината и на прелестно място. Големият артист Мариан Вълев - Куката сътвори същинска блъсканица с появяването си. Българите на фестивала се зарадваха да го видят да се забавляват до тях и не стопираха да се снимат с него.

Противно на упованията, плеймейтката Джулиана Гани също се оказа обожател на електронната музика и събра погледите на мъжкия пол с голямото деколте, с което се появи на плажното празненство. Още една силиконка - Анна-Мария не спираше да пръска съблазън и на шестте празненства, с което справедливо си завоюва прозвището " Купонджия номер 1 ". Тийнсензацията Дара се забавляваше от сърце с приятна компания, а Биляна Йотовска и мъжът й Митко за втора поредна година посещават най-значимия фестивал на Балканите.

Лора Караджова е другата огромна звезда, която за повторно избира да бъде измежду забавляващите се в Халкидики, надалеч от любопитните погледи на родните папараци. Еуфория пък измежду нежния пол провокира Еди Канхуш, по-известен като Асен от " София денонощно ", който дойде с доста мощна компания.

Част от тима на " Златните девойки " му отпуснаха края и не спираха да хвалят отганизаторите на фестивала и още занапред си резервираха места за четвъртото издание следващата година. Младата звезда Нелс, позната ни от " Гласът на България " също се закани, че следващата година ще пристигна с още по-голяма компания, защото прекарването е едно от най-силните в живота й.

За положителното въодушевление на публиката се погрижиха едни от огромните имена в хаус музиката, измежду които Marco Bailey(BE), Oliver Huntemann(DE), Paco Osuna(ES), Solardo(UK), Braganza (BG), Chris Nait(AT), Citizen Kain(FR), Detlef(GR), DJ Steven(BG), DOUSK(GR) b2b Jojo Angel(GR), Echonomist(GR), Emiliyan Ivanov(BG) b2b YORY(BG), DJ Flooder(MK), Gabriel Del(BG), Josh Butler(UK), Latmun(UK), Pavel Petrov(BG), Peppou(BG), Rafael Cerato(UK), SHADED(live)(USA), Shiba San(FR), Stephan Gee(BG).

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР