Третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям се роди

...
Третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям се роди
Коментари Харесай

3 бебета, 3 рокли, Edna зашеметяваща майка: Кейт Мидълтън

Третото дете на К ейт Мидълтън и принц Уилям се роди в 11.01 ч. локално време в лондонската болница "Сейнт Мери " в понеделник, а единствено няколко часа по-късно фамилията се прибра с новородения си наследник назад в двореца Кенсингтън

Херцогинята на Кеймбридж пък още веднъж притегли всички погледи със зашеметяващата си визия.

Усмихната, сияеща, щастлива – Кейт изглеждаше просто превъзходно единствено няколко часа откакто бе родила третото си дете в прелестна алена рокля с бяла якичка на дизайнера Джени Пакхам (Jenny Packham) .

 g

 g

Мнозина я оприличиха на Даяна след раждането на принц Хари:

 g

При изписването на принц Джордж през 2013 година Кейт бе заложила на синя рокля, като още веднъж почитателите на херцогинята на Кеймбридж направиха паралел сред облеклото й и това на Даяна от раждането на принц Уилям.

Любопитна детайлност е, че и тук делото на роклята за изписването е дело на Джени Пакхам.

 g

 g

 g

За изписването на принцеса Шарлот през 2015 година пък Катрин бе заложила на свежа жълта рокля с флорални претекстове. За дизайна на роклята херцогинята на Кеймбридж още веднъж се доверява на стилните сетива на Джени Пакхам.

 g

 g

Джени Пакхам е 53-годишен английски дизайнер, който основава най-много сватбени рокли, само че доста известни персони, измежду които Кейт, Адел и Аджелина Джоли се доверяват на нюха й за свои публични изяви.

 г thesun.co.uk

Дрехите на Пакхам се продават в Лондон, Ню Йорк, Хонг Конг и Париж.

Ние мислим, че всички тоалети, които подбра Кейт за изписванията на своите деца, са прелестни и стилни. А какво мислите вие?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР