Третодивизионният ще започне подготовка на 18-и януари с нов старши

...
Третодивизионният ще започне подготовка на 18-и януари с нов старши
Коментари Харесай

Несебър ще започне подготовка на 18-и януари, легендата Николай Русев се връща на треньорския пост

Третодивизионният ще стартира подготовка на 18-и януари с нов старши треньор. На кормилото на " делфините " се завръща легендата Николай Русев-Джангъра, а ще му оказва помощ един от най-перспективните млади експерти в района Павел Колев.

Русев поема отбора от Васил Банов, който напусна по свое предпочитание. Пред новия треньорски щаб предстоят доста и сложни задания. Колев беше в щаба и при Васил Банов и с изключение на с мъжкия тим, се занимава с самостоятелна работа на някои от играчите и с подготовка на младите.

Отборът приключи есенния дял на 15-о място с 15 точки, само че по-сериозния проблем е финансирането. Играчите и треньорите не са получавали заплати към този момент пет месеца. Повечето от футболистите са си намерили работа и даже и да играят, няма да могат да упражняват пълноценно.

Надеждите са при започване на зимната подготовка да бъде изчистена най-малко една заплата. отношение на селекцията няма нови имена към този момент, а напусналите са двама. Попов мина в (Петрич), а полузащитникът Али Алиев стопира да играе и отива да работи във Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР