Третият заподозрян в отравянето на бившия офицер от руското военно

...
Третият заподозрян в отравянето на бившия офицер от руското военно
Коментари Харесай

Разкриха истинската самоличност на третия отровител на Скрипал

Третият обвинен в отравянето на някогашния офицер от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал и щерка му Юлия се споделя Денис Вячеславович Сергеев. Той е почитан офицер от ГРУ, написа проверяващата група Bellingcat, предава Блиц.

Преди седмица английското издание The Telegraph съобщи, че след отравянето на Скрипал третият обвинен е останал за известно време във Англия.

Разследването на Bellingcat е извършено взаимно с The Insider и чешкия Respekt. От там настояват, че Сергей Вячеславович Федотов и Денис Вячеславович Сергеев, приключил Военно-дипломатическата академия на Русия и почитан чиновник от съветското разузнаване, са една и съща персона. 

Сергеев е роден на 17 септември 1973 година в Ушарал – малко военизирано градче в Казахстан.
 


 

Служил е в армията в Новороссийск в Краснодарския край, а в интервала сред 2000 и 2002 година е отишъл в Москва, където е постъпил във дипломатическата академия.



Женен е и има огромна щерка.

В интервала 2002-2012 година Сергеев, с същинската си идентичност, е бил акционер и ръководещ шеф на осем съветски компании – фиктивни корпорации, които по-късно са били премахнати. В същото време се твърди, че е получил банков заем за 1 млн. $.



Разследващите публицисти настояват, че мъжът е получил новата си идентичност през 2010 година, а паспортът му е публикуван от същия отдел, направил документите за другите двама запозодрени в отравянето на Скрипал. В новия документ е записано, че Сергеев (вече Федотов) е роден в село Апушка, Рязанска област.



С новата си идентичност той е излизал неведнъж от страната. Бил е както в Европа, по този начин и в Централна Азия.  През последните два месеца съветските управляващи са създали всичко, с цел да отстранен от интернет цялата  публична информация за него, както и за другите двама заподозрени - Анатолий Владимирович Чепига (Руслан Боширов) и АлександърЕвгениевич Мишкин (Александър Петров). 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР