Третият мандат продължава да бъде тема №1 за всички партии

...
Третият мандат продължава да бъде тема №1 за всички партии
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нито ще търсим, нито ще приемаме подкрепа


Третият мандат продължава да бъде тематика №1 за всички партии в Народното събрание. Оказва се, че всички имат предпочитание да получат досието. Екип на bTV следи какви са прогнозите и мненията за вероятно сформиране на кабинет.

След като през вчерашния ден предложи поддръжка за мандат на Демократична България и документално съглашение, през днешния ден те му дадоха отговор.

„ Бихме сложили пет огромни национални задания. Нито ще търсим, нито ще одобряваме поддръжка. Не става дума за политическо държавно управление, при което една политическа мощ излъчва личен кабинет и търси поддръжка за него “, сподели съпредседател на Демократична България.

„ Никога не съм целувал ръка на и няма да я целувам “, сподели от Демократична България.

дадоха отговор, че поддръжката би трябвало да бъде поискана, и с цел да я има, други би трябвало да ги няма.

„ Как се дава поддръжка без да бъде потърсена. Няма да приемем държавно управление, в което вземат участие и “, сподели от.

Кандидатите за взимане на третия мандат се оказаха доста.

„ Разбира се, че е подготвена “, сподели Мустафа Карадайъ от.

„ Ще го подкрепим на драго сърце сега, в който решат да насрочат референдум за въвеждането на еврото и анулират договорката с Украйна за даването на оръжие “, сподели от „ “.

„ “ приканиха за взаимни отстъпки, а от Политическа партия сподели, че обединяване и поддръжка в нещо, в което взе участие, е невероятно. пък споделиха, че ще свикат първо националните си органи, и тогава ще решат какво да вършат, в случай че получат третия мандат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР