Треньорският щаб на Лудогорец ще продължи с ротацията на вратарския

...
Треньорският щаб на Лудогорец ще продължи с ротацията на вратарския
Коментари Харесай

Пак ротация на вратарите в Лудогорец

Треньорският щаб на Лудогорец ще продължи с ротацията на вратарския пост. Почти несъмнено в четвъртък при семейството на Хофенхайм под рамката ще застане аржентинецът Хорхе Броун.

В последните две срещи - със Септември и Оборище Панагюрище за купата, пази бразилецът Ренан. Треньорът на вратарите при орлите Бернд Дреер залага на двамата приблизително за по два мача и подхваща рокада.

В първата среща от групите на Лига Европа против Истанбул Башакшехир (0:0) като посетител отново пази Броун. Така се чака да е и в четвъртък. В състава след изтърпяно наказване от три мача се завръща Марселиньо. Бразилецът не игра против Судува в двата плейофа и с турския отбор, откакто бе изпъден в реванша с Апоел Беер Шева от плейофите за Шампионската лига. Той ще работи на нормалната си позиция зад нападателя. За върха на офанзивата пък Херо има съществени съмнения -дали да заложи на Клаудиу Кешеру.

Румънецът не се употребява с изключително доверие при Димитров, въпреки че игра в последните два дуела със Септември и Оборище. Специалистът избира бразилеца Жоао Паоло. Почти несъмнено в следващ дуел отвън групата ще остане Върджил Мисиджан.

 Лудогорец си хареса състезател за 50 млн. евро
Лудогорец се прицели в румънския аналог на Килиан Мбапе

" Орлите " се прехласнаха по състезател за 50 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР