Треньорът в школата на Левски Валтер Рудолф отговори на въпросите

...
Треньорът в школата на Левски Валтер Рудолф отговори на въпросите
Коментари Харесай

Треньор в Левски: Клубовете в България трябва да променят философията си

Треньорът в школата на Левски Валтер Рудолф отговори на въпросите в анкетата на " Евима спорт ", свързани с пандемията от ковид и ръководството на българския футбол.

" Аз като треньор по време на карантината приготвям домашни за децата, те ми изпращат клипове по какъв начин ги извършват. След приемане на клипа, аз го виждам и им пиша корекциите. Чета книги свързани с футбола като Мениджърът, книгата на Пеп Гуардиола и книгите на Сър Алекс Фъргюсън.

Във футбола ни би трябвало да се промени философията на множеството клубове да залагат на недоказани чужденци за доста пари. По този метод се губят доста финанси и също по този начин интереса на хората. Ако играят повече българи, мачовете ще бъдят доста по-посетени и гледани по малкия екран.

Родният футбол би трябвало да се ръководи най-вече от хора, които имат концепция и виждане за смяна, които не хвърлят пари за щяло и нещяло. Най-важното е тези хора да бъдат почтени и виновни ", съобщи Рудолф.

В момента Валтер Рудолф тренира децата на Левски набор 2010. Слави се с " немска " дисциплинираност и неповторим метод към децата, което го трансформира в един от най-любимите детски треньори в клуба. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР