Треньорът на Ювентус Маурицио Сари имаше интересно обяснение за загубата

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари имаше интересно обяснение за загубата
Коментари Харесай

Сари: Загубихме, защото търсехме победата на всяка цена

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари имаше забавно пояснение за загубата с 1:2 от Удинезе в гостуването на " Дачия Арена " от 35-ия кръг на Серия " А ". " Бианконерите " можеха още довечера да си подсигуряват спечелването на Скудетото, в случай че бяха взели трите точки. Наставникът счита, че точно несъразмерната упоритост да се търси победа непременно е изиграла неприятна смешка на неговия отбор.

" Това се случва постоянно в последно време. Губим организацията в играта си. Изиграхме положително първо полувреме, само че откакто получихме изравнителния гол, се хвърлихме да търсим успеха непременно, което докара до анархия и до проблеми в играта ни. Желанието ни наложително да спечелим, докара до гола на противника в 93-ата минута ", счита Сари.
" В момента ми е мъчно да намеря верния баланс, тъй като всички в тима са много изтощени. Това е и повода да не сме задоволително нападателни, само че аз считам, че сега организацията е по-важна от експанзията. Изглежда става дума повече за психическа, в сравнение с за физическа отмалялост. Загубихме спокойствието си след изравнителния гол. Мачовете са толкоз страни пред празни трибуни. Инерцията се трансформира толкоз бързо. Трябва да си вземем поуките след тези мачове и да си върнем формата ", добави експертът.

Серия А 35 кръг, четвъртък 23 юли  Удинезе 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР