Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри нямаше как да е щастлив

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри нямаше как да е щастлив
Коментари Харесай

Алегри: Не знам дали това бе най-лошият ни мач от началото на сезона

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри нямаше по какъв начин да е благополучен след загубата с 0:1 от Наполи нощес. С този триумф неаполитанците са единствено на точка зад “Старата госпожа” във краткотрайното класиране. Наставникът призна, че това е бил много неприятен мач и за двата тима, като съобщи, че не може да реши дали е най-слабият дуел на Юве от началото на сезона.

“Това бе ужасяващ мач и за двата тима. Почти нямаше удари към двете порти. Имахме някои проблеми в хода на срещата, само че трябваше да бъдем по-внимателни в края и да не позволяваме подобен гол от статично състояние. В сходни конфликти всичко може да се случи. Сега имаме ден за отмора, след което започваме да се готвим за мача с Интер, който може в действителност да реши сезона. Все още сме на върха в класирането и имаме преимущество. Остават четири мача - два като хазаин и два като посетител. Ще забележим какво ще се случи. Наполи заслужава хвалба за тази победа, въпреки да нямаха доста положения в мача. Те се нуждаеха от успеха, до момента в който ние щяхме да сме удовлетворени и на равенството. Добре е, че имаме преимущество в головата разлика, откакто в директните мачове индикаторите са равни. Сега би трябвало бързо да забравим този дуел и да гледаме напред”, съобщи Алегри.

“Не знам дали това бе най-слабият ни мач за сезона. Не е нужно да играем добре във всеки дуел. Не е елементарно непрекъснато да побеждаваме. Смятам, че борбата за купата ще е отворена до последния мач. Във футбола не може да приемаш нищо за даденост”, добави експертът.

Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Ювентус 0:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР