Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе никак доволен от

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе никак доволен от
Коментари Харесай

Алегри: В един момент просто спряхме да играем

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе по никакъв начин удовлетворен от своите играчи след загубата с 0:2 в дербито с Милан. Той ги укори, че след доброно начало на срещата в един миг просто са спрели да играят и са дали самодейността на противника. Според него не е имало никаква обиктевна причина това да се случи.

" След този мач няма доста какво да кажа. Тъкмо изглеждаше, че започваме да излизаме от неготивния интервал с последните две победи, само че още веднъж се спънахме. Това е тъпо, тъй като в първите 20-25 минути започнахме добре, само че последователно започнахме да се прибираме все по-дълбоко и по-дълбоко без причина. Сбъркахме доста пасове и най-после си платихме за това. Смятам, че казусът е и психически, сега не ни е елементарно. Изпуснахме доста точки против тимове от средата и дъното на таблицата. След това в огромните борби ни би трябвало повече убеденост, която липсва. Неприятно е, че и двата гола, които ни вкараха, бяха от наши неточности. Трябва да запазим успокоение, да навием ръкави и във вторник да отидем и да победим Макаби (Хайфа) с вярната настройка ", счита Алегри.

Наставникът сякаш е по-притеснен, в сравнение с при грешките, позволени преди почивката за националните тимове.

" Странно е по какъв начин в един миг просто спряхме да играем и започнахме да се прибираме. След гредата на Леао тръгнахме обратно. А има и някои пасове, които просто не може да бъркаме. Няма по какъв начин два положителни мача да решат всичките ни проблеми. В някои офанзиви бяхме петима на трима - би трябвало да бележим голове в тези обстановки. Трябва да сме по-решителни в единоборствата, да забравим за страха. В противоположен случай няма да стигнем надалеч този сезон. Ако се отърсим от страха, можем да обърнем нещата в наша изгода. Когато подаваш топката обратно, другият тим ще се придвижва напред, без да има потребност да те пресира. Има какво да работим над този проблем ", добави експертът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР