Суперлативите за представянето на Илия Груев и Лийдс в полуфиналния

...
Суперлативите за представянето на Илия Груев и Лийдс в полуфиналния
Коментари Харесай

В Англия обявиха Илия Груев за българския Пирло

Суперлативите за представянето на Илия Груев и Лийдс в полуфиналния плейоф против Норич не стихват. Българинът бе в основата на триумфа на " йоркшърци " с 4:0 и класирането им за финала на " Уембли " против Саутхемптън, който ще дефинира кой отбор ще играе във Висшата лига през новата акция.

Груев показва отлична игра на " Елънд Роуд ", като още в 7-ата минута даде преднина на своя отбор с първия си гол в Англия. Българският национал се разписа с прелестен удар от фал.

След последния съдийски сигнал похвалите за полузщитника не закъсняха. В една от групите на почитателите на Лийдс, последователите го съпоставиха с италианската легенда, Андреа Пирло.

" Възхищавам се на интелигентността на Илия Груев на терена. Той видя неприятното позициониране на вратаря и не губи време, стреля и означи, с цел да смъкна рано напрежението върху отбора. Първият гол бе решителен и той го обезпечи, когато бе най-важно. През целия сезон спокойствието и работоспособността му в халфовата линия бяха изключителни. Каква договорка се оказа той! Българския Пирло! ", гласи коментарът за представянето на Груев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР