Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров бе крайно разочаровано от

...
Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров бе крайно разочаровано от
Коментари Харесай

Енгибаров: Съдията беше перфектен, бързо трябва ВАР в България

Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров бе извънредно разочаровано от съдийството след загубата на тима му от Етър с 0:1. Енгибаров иронично назова рефера Владимир Вълков „ съвършен, страхотен” и, че се е справил превъзходно.

Същевременно Енгибаров подчертава за гнева на Гъргоров, че е подбуден още веднъж от неговите решения.

„ Мисля, че несправедливо паднахме, откакто имахме съвършен арбитър. Той се оправи чудесно. Не знам дали има подигравка, само че има способени органи. Явно са въвели нови правила и две дузпи в един мач не се дават. Домакинът също би трябвало да бие, само че това очевидно е наш пропуск. Не заслужихме да паднем, откакто неприятно се разви. Гъргоров е свръхестествен футболист, простено му е, че изпусна дузпа. Повечето хора с черни облекла си мислят, че Витоша като е финален би трябвало да е боксова круша, само че това ни прави по-силни. Няма да се предадем, стартира той.

„ За мен съдията беше основно настоящо лице в мача. След като умел футболист като Гъргоров се изнерви… Възможно най-бързо би трябвало да се вкара ВАР в България. Вратарят арестуван, пръстът му строшен и няма фаул. Какво трябваше? Да има комоцио или да е на носилка. Те нямаха едно състояние. Още е в болничното заведение Християн Василев. Трябва да се съди някой, би трябвало да има отговорен. Съдията постоянно е прав – неповторимо свири. Дано продължава по този начин да свири. За нас Купата на България не е приоритет. Друга група ще пътува за Балчик, тъй че сме готови. Ще окаже въздействие неналичието на Василев и Гъргоров. Локомотив Пловдив е един от най-балансираните отбори у нас – ще бъде тежко, само че тези загуби никога не ни вършат по-слаби, а дори по-силни ".

„ Витоша може да изненада Локо Пд. Срещу нас се играе мъчно, само че очевидно ни гони някакъв малшанс. Ако бяхме вкарали дузпата, щеше да е друго. В мен няма никакво напрежение. Ще опитам да предам опита си на играчите, а те са хора. Играейки по този метод, няма психически проблем, само че рано или късно ще тръгнем с възход”, приключи Енгибар Енгибаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР