Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви преди дербито с Левски

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви преди дербито с Левски
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: В дербито няма фаворит, нито място за подценяване

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи преди дербито с " Левски " в неделя, че в този мач няма любимец, нито място за подценяване. Специалистът чака победа за " алените ".

" Очакванията са ясни, на първо място да стане един добър мач, както от наша страна, по този начин и от страна на Левски. Очакванията са да надделеем, да победим. Това са упованията. Между тези два тима в никакъв случай не е имало очевиден любимец, тъй като историята демонстрира, че тимът в по-слабо положение, доста пъти е побеждавал. ", стартира Младенов.



" Да, желае ни се да победим " Левски ", по тази причина ще работим. Никога не може да се твърди за единия тим, че е слаб, няма такова нещо. И двата тима ще се стремят да покажат най-хубавото. Много пъти приказваме за подценяване, не знам за какво, футболът е специалност, сериозността от подготвителния развой би трябвало да се придвижи и на мача. Да, напрежението е друго, грешката има друга стойност, няма място за подценяване. "

" Вечното дерби е един барометър, всеки треньор и управление може да реши на какво равнище сме. Този мач може да даде подтик на спечелилия и да навреди във всяко отношение на изгубилия, тъй като се приема тежко от последователите. Това може да се съобщи и на управлението, а не би трябвало да е по този начин. "

Снимка: Lap.bg

" Все още не мога да разгадавам на Мено Кох, той ще се завърне след Нова година, Тибо Вион ще се завърне след спирането, допускам, че Бисмарк ще го имаме в скоро време разполагаем. Не единствено Станимир Стоилов, с всички треньори в А група сме доста положителни другари и сътрудници, не ги дели на по-приятели и така нататък Уважаваме се, уважението е взаимно, без значение " Левски " ли е, " Лудогорец " ли е. "

" Познаваме се до болежка, всеки треньор има своите хрумвания, своя тактика за осъществяване на мача, знаем си слабите страни, разузнали сме се до най-малките детайлности. Радвам се, че имат състезатели като Кери и Варела, те дават огромно многообразие в нападателен проект, заредени са с качество, могат да отбележат и победното попадение, в доста мачове ще ги употребявам и двамата. Радвам се от връщането на Варела, веселя се, че Кери пази моя избор. Сега не искам да приказвам за мачовете от Лигата на конференциите. Смятам, че аз и моят екип си вършим добре работата ", съобщи наставникът на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР