Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов наруши мълчанието си и говори

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов наруши мълчанието си и говори
Коментари Харесай

Стойчо Младенов заяви, че има заговор срещу ЦСКА, вече не си говори с Гриша Ганчев

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов наруши мълчанието си и приказва на брифинг пред медиите. Младенов сподели няколко противоречиви обстановки в ущърб на отбора му. Той съобщи, че има скрит план против ЦСКА. Младенов сподели още, че от дълго време не си приказва със притежателя Гриша Ганчев и не прави селекцията на тима.

“Българският футбол ще бъде в по-цветущо положение, в случай че притежателите дадат опция на треньорите да селектират и менажират тимовете. При българските клубове, в които е дадена тази опция имат триумфи. На мен не ми е обещано правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, само че по-късно се получиха стълкновения и аз нямам тази опция. Тези няколко футболисти, които бяха взети напролет не знам кой ги е гледал. Те имат потребност от акомодация. Това управление във времето си е потвърдило с попадения в селекцията си, само че това не е задоволително. В тази активност би трябвало да взе участие треньора. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм подготвен да нося цялата отговорност. До декември месец беше наслаждение да работим с господин Ганчев, само че се случиха някои неща и се отдалечихме и не си приказваме от този момент. Комуникацията ми е с Дани Ганчев ", разкри Младенов.

" Ние имаме проект, по който работим. Никой не е споделил, че би трябвало да ставаме първенци. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя тим, с който да преборим Лудогорец. Имало е доста неща от предходни управление, които ни забавиха и настоящето трябваше да го оправят. Това доста ни забави ", сподели още Младенов.

Младенов сподели и противоречиви обстановки от дуелите с Левски, Ботев, Черно море, Арда и Пирин. Според наставника на ЦСКА всичките тези обстановки са нарачно давани срещу отбора.

Той даже съобщи, че реферите, които не свирят против ЦСКА биват осъдени.

Младенов е осъден за три мача и няма да води " армейците " в дербито против Левски през този уикенд.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР