Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволството си от втората

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволството си от втората
Коментари Харесай

Стамен Белчев: На пръв път сме, но можем още много

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволството си от втората поредна безапелационна победа на отбора, пристигнала след 4:1 над " Локомотив " (Пловдив), само че имаше и забележки.

" Доволен съм, че вкарваме, че играем добър футбол, само че желая още. Факт е, че вкарахме 10 гола в последните ни два мача, само че допуснахме три, а това не е добре ", разяснява Белчев.

Според експерта ЦСКА е на прав път и се показва все по-добре в срещите си.

" Надиграхме тим, който преди този момент не загуби от " Лудогорец " и " Левски ", това не е инцидентен противник. Аз нямам терзания, в случай че демонстрираме нашата игра и вкарваме ситуациите си ", добави треньорът.

Играчът на мача Станислав Манолев изясни, че успеха не е пристигнала толкоз елементарно, макар безапелационния резултат.

" Не беше по никакъв начин елементарно, поради тежкото време. Много е задушно, доста е тежко, няма по какъв начин да покажеш всичко, което можеш. Беше значимо, че вкарахме два гола рано, с цел да имаме прекрасен задатък още преди почивката. През второто полувреме за малко отстъпихме самодейността, само че не беше проблем ", проучва дуела с " Локомотив " Манолев.

Той разяснява и новата си роля на десен халф, където треньорът Стамен Белчев разчита на него в последните две срещи.

 Стамен Белчев: На пръв път сме, само че можем още доста
© LAP.bg

" Когато ме поставят на крилото се усещам по-сигурен. Имам повече мощ да нападам, само че не постоянно съм толкоз напред ".

Националът се надява положителната серия на алените да продължи, само че не счита, че всеки мач отборът ще вкарва толкоз доста голове.

" Най-важни са трите точки, а не с какъв брой гола идват. За нас е от огромно значение да си вкарваме ситуациите, тъй като като пропущаме се получава, както с " Лудогорец ". Следващият ни мач със " Септември " отново няма да бъде лек, имат опитни играчи ", добави играчът на мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР