Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори пред медиите днес.

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори пред медиите днес.
Коментари Харесай

Илич: Хубаво е да си на първо място! Ще се борим мач за мач ЦСКА да е шампион!

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, приказва пред медиите през днешния ден. Ето какво сподели той:

" Бих желал да ви благопожелавам Нова година. Първо желая да ги пожелая здраве, да имате по-успешна година. Доволен съм от положението, което се върнаха футболистите. На първо място физически. Надявам се, че са си умряли. Беше им нужна тази отмора. Единственото, което желая е да нямаме контузени футболисти.

Много е хубаво като си на върха. ЦСКА би трябвало доста постоянно да е на върха. Това, което приключи, е първата част. Предстои ни доста по-сериозно предизвикателство напролет. Знаем, че е доста по-трудно да се задържиш на върха от това да стигнеш до него. Знаете, че аз не съм човек, който не приказва за доста напред в бъдеще. Ще гледаме мач за мач.
 Снимка 601754
Източник:

Хайнц е един първокласен футболист. Мисля, че може доста да ни помогне. Линдсет ще му помогне за адаптацията. Уверен съм, че и останалите играчи ще го посрещнат доста добре. Бамба направи интервенция. На него ще му би трябвало още време преди да се причисли към останалата група. Трябва да внимаваме с него. За да разгадавам на него, би трябвало да е здрав и да се възвърне допустимо най-добре. В този миг най-важното за него е да се възвърне по най-хубавия метод. Ще забележим по кое време ще го използваме.

Имаме 28 футболисти, в този лист слагаме и контузените. Имаме четирима млади футболисти. Това е добра численост за пролетния полусезон. Искам да дойдат футболисти, които могат да ни донесат качество.

Всички тук знаят какъв брой доста значат почитателите за ЦСКА. Със сигурност при повече почитатели нашите играчи ще се усещат по-добре. От нас зависи да се отнасяме професионално към дилемите. Кога ще се върнат, знаят единствено те.
 Снимка 601751
Източник:

Ще ни би трябвало доста работа, да вложим доста сила. Трябва да сме като едно. В добра посока сме и сме покрай това да изглеждаме като тим. До края на шампионата има доста мачове. Не водим с 20 точки, с цел да ни е умерено. Грешките са част от футбола. И от най-малките неточности се случват голове. Винаги тимът, който позволява по-малко неточности, има преимущество. Със сигурност сме допускали обстановки, които не са били положителни за нас. Имахме и мачове, в които не играхме добре, само че не побеждавахме. Имахме и мачове, в които играхме добре, само че не побеждавахме. Ние няма да се отпуснем, тъй като нямаме право на неточности.

Знаем, че ще ни е мъчно да станем първенци. Никой обаче не може да ни вземе вярата и желанието на мен и тима. Ще се борим за това да станем първенци.

Хайнц в този момент пристигна, предстоят ни шест контролни мача. Ще забележим коя е най-хубавата позиция за него. Имаме огромен брой играчи, ще използваме всички. Самите футболисти знаят, че всеки ще получи опция да се покаже ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР