Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира равенството 2:2 в дербито

...
Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира равенството 2:2 в дербито
Коментари Харесай

Петрович: Не загубихме, което е хубаво. Мога да се махна утре

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович разяснява равенството 2:2 в дербито на 8-мия кръг на Първа лига сред неговия отбор и " Левски ". " Червените " губиха с 0:2 след първото полувреме, а по-късно наваксаха и мачът приключи 2:2.
" Левски " и ЦСКА не се победиха, размениха си по полувреме (ГАЛЕРИЯ) "Червените " възкръснаха след почивката за крайното 2:2
" Дербито си беше дерби, беше забавно. " Левски " игра по-добре през първото полувреме. Използва опциите си и поведе. Поправихме грешките си през второто полувреме, успяхме да изравним резултата. Бяхме доста по-добри през второто полувреме. Стигнахме до тъждество, не загубихме, което е най-хубаво. За да изравниш би трябвало огромна мощ, откакто падаш с 0:2. ", съобщи той.

" Изглежда, че спечелихме тази точка. Играхме добре и през първото полувреме, до първия гол. " Левски " съумя да вкара гол с първата си офанзива, което беше неприятно за нас, само че в последна сметка завършихме 2:2. Извлякохме си поуките и ще бъдем по-добри за напред. Имаме играчи, които могат да играят по-добре ", добави той.

Петрович беше освиркан от агитката на ЦСКА на полувремето. Той съобщи, че последователите са тези, които имат право да подлагат на критика.

" Нормално е. Когато губиш с 0:2 е ясно, че треньорът е отговорен. Не мога да съм виновен обаче за всички играчи на терена и за това, което не направиха на терена. Публиката обаче постоянно има право да подлага на критика - и мен, и футболистите, и всички. Аз мога и още на следващия ден да се махна. Няма проблем. Мога да кажа истината за това, което се случва в тима и да се махна ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР