Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за първи път ще ръководи

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за първи път ще ръководи
Коментари Харесай

Днес е дебютът на Любо Пенев като треньор в Разград

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за първи път ще управлява мач като треньор в Разград. Досега той не е имал посещение на Лудогорец, до момента в който бе отпред на ЦСКА и Литекс. Това в действителност ще е едвам третият му конфликт с " орлите ", като в досегашните два няма загуба.

Първият дуел на Любо против Лудогорец е отпред на Литекс на 24 октомври 2011 година Мачът стартира чудесно за ловчанлии, които повеждат небрежно посредством Георги Миланов в 18-ата минута с шут от към 25 метра и Христо Янев в 22-ата. Бившият треньор на ЦСКА се разписва непосредствено от фаул. В 27-ата пък Марселиньо е прецизен за разградчани след неточност на стража Евгени Александров. До почивката обаче Литекс има съществено предимство, а Светослав Тодоров удря и греда. Александър Цветков също пропилява чисто състояние. Така оранжевите изпускат да водят по-убедително. През втората част Литекс не съумя да осъществя още две много положителни благоприятни условия, при които Янев и Тодоров стрелят в навън. Интересното е, че това е последният мач на Пенев от първия му престой отпред на ловчанлии. Той напуща, с цел да поеме националния тим.

Вторият мач на Любо Пенев против Лудогорец е на 9 май 2015 година, към този момент отпред на ЦСКА. " Армейците " са в тежка игрова рецесия, само че не се дават на водача - 0:0.
 Любослав Пенев: ЦСКА е подготвен за борба и всевъзможен тип провокации!
Любослав Пенев: ЦСКА е подготвен за борба и всевъзможен тип провокации!

" Трябва да ни интересува играта единствено на нашия тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР