Треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след много трудната победа

...
Треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след много трудната победа
Коментари Харесай

Александър Попов: Момчетата играха много самоотверженно, помагаха си и заслужено победихме

Треньорът на ЦСКА Александър Попов показа след доста сложната победа над първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:2 гейма в огромното дерби в 17-ия кръг на Efbet Супер Волей, че момчетата му са играли доста самоотверженно, помагали са си и справедливо са победили.
 ЦСКА измъкна огромното дерби с Хебър и се върна отпред в Efbet Супер Волей ЦСКА измъкна огромното дерби с Хебър и се върна отпред в Efbet Супер Волей
“Съжалявам, че беше толкоз спокойна залата, не беше толкоз шумно. Не се случва всеки ден да победим подобен тим с такава селекция, триумфи и така нататък Това е трудът на тези момчета. Изненадващо е да бием Хебър, да. Свикнахме те да падат, само че това продължава да е изненада. Ние не можем да се заблудим от това. Момчетата ни играха доста самоотверженно, хвърляха се, помагаха си в тежки моменти и справедливо победихме. Направихме някои неточности във втория гейм, можехме да бием и без тайбрек. Съперникът не е в оптимално положение, и отново споделям, това не би трябвало да ни заблужадава - нито почитатели и така нататък Но въпреки всичко е наслада, за момчетата. Септември, когато направихме този тим, половината бяха отхвърлени от другите тимове, само че се потвърдиха, към този момент седем месеца. "

" Влади Станков има перманенти проблеми с коляното, само че в този момент се обостри казусът. Не е тежко, само че не можеше да продължи. "

" Мачът с Левски сигурно е по-специален за спортната общност. Дори и за тези, които не се интересуват от волейбол. Ако победим ние, половин България ще бъде щастлива. Ние загубихме три мача в нашата зала, против положителни съперници и това тежеше. Левски ни надигра доста изрично в нашата зала през първия полусезон, нека да култивираме страстите. Имаме волейболни достолепия, имаме капацитета ", приключи Попов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР