Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, даде интервю пред

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, даде интервю пред
Коментари Харесай

Рибарски: Чакаме още един нов футболист в атака

Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, даде изявление пред публицисти на Терминал 2 на летище " София ", откакто отборът се прибра от съвсем двуседмичен лагер в Словения. Предводителят на " алените " от Бистрица призна, че се чака още един нов футболист в тима, като той ще е в атакуващ проект и изрази страстите си след работата в чужбина.

„ Беше пълностоен лагер, играхме контроли с първенци, носители на купи и показахме положителни моменти. Една добра насочна точка за това къде би трябвало да следим и реализираме. Лошо е, че тимът се окомплектоваше в придвижване и не всички пристигнаха в оптимално положение “, сподели Рибарски.

„ Имаше много неща, които не ни харесаха в двете етапи. Момчетата също са наясно какво би трябвало да оправим. Имаме още 1 контрола и да насочим вниманието си там и сигурно да преведем новите момчета в положение да са подготвени за първите кръгове. Игровият образ не го постигнахме, може би съществени първи проблясъци, защото не всички играха от първия мач. Със сигурност желая да подобрим допускането на голови обстановки, защото това мен персонално ме ядосва, само че с времето ще го оправим това. Играхме против положителни тимове, които в нападателен проект са безупречни и санкционират всяка една неточност “, добави още той.

„ Обликът, който желая да избистрим, би трябвало да се случи оптимално бързо. Ще подчертаваме върху мощните страни и да понижим обстановките пред нашата врата. Няма да ни стигне времето, само че ни трябват мачове, с цел да интегрираме новите и да избистрим това, което желаеме да виждаме “, продължи той.

„ Искам да поздравя и Стоян Стоичков и Емил Ценов, които са наши фрагменти. Нивото, което демонстрираха до момента, е напълно и само възходящо. От тях се чака доста и всяко едно момче може да покаже такова развиване. Със сигурност ще има циркулация на играчите. Притесненията ми за Европа са, че ще имаме много нови при титулярите и няма да имаме броя мачове, които да сме изиграли. Това е негатив от лагера, че не успяхме да ги употребяваме от първата контролна среща. Имаме 2-3 мача с тази с Арис и би трябвало да сме рационални. Говоря за Талис и Видар. За нови футболисти – има възможност за още един нов човек в нападателен проект “.

„ Има интерес към Георги Русев, само че на този стадий остава при нас и се надявам да усъвършенства положението си, да демонстрира положителни игри и идващото ходило да е по-високо “, добави още треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР