Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след загубата с 0:2

...
Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след загубата с 0:2
Коментари Харесай

Маргарит Димов: Не ни се получиха нещата, заслужено ни победиха

Треньорът на Созопол Маргарит Димов приказва след загубата с 0:2 от Спартак Плевен в мач от Втора лига. Специалистът разгласи, че провалянето е справедливо за неговия тим.

"Причините са доста. Напуснаха ни доста опитни играчи, привлякохме нови, които не са привикнали с условията. Няма по какъв начин и за 20 дни да работим и тимът да е сработен. Прекалено доста млади играчи имаме. Не ни се получиха нещата, гостите имаха опитни играчи в офанзива и справедливо ни победиха ", стартира той.

"Други ми бяха условията. Владеехме топката в междинна зона, а съперникът беше ок с това. Нямахме типичния централен нападател. Опитахме се да ги изненадаме, само че съвсем нищо не ни се получи. Знаем, че ще ни бъде мъчно. Трябва доста работа. Убеден съм, че ще се получат нещата. Двамата колумбийци са много положителни футболисти, които ще ни оказват помощ за класата на тима ".

"За да не бъде забъркан в борбата за избавление, би трябвало да променим доста неща. Не би трябвало да сме толкоз наивни. Спартак ни вкараха гол от контраофанзива. Ние ще работим. Не се тормозя какво ще е ситуацията в Созопол ", сподели Димов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР