Треньорът на Септември Милен Радуканов определи като напълно заслужен успеха

...
Треньорът на Септември Милен Радуканов определи като напълно заслужен успеха
Коментари Харесай

Радуканов: ЦСКА заслужено спечели

Треньорът на Септември Милен Радуканов дефинира като изцяло подобаващ триумфа на ЦСКА 1948 над отбора му в дербито на кръга във Втора лига.

" ЦСКА през днешния ден беше по-добрият тим на терена и справедливо завоюва. Лош мач за нас, неприятно стичане на събитията. Допуснахме необясними неточности в отбрана и ЦСКА ни вкара три гола с три удара през първото полувреме. Ясно е, че има доста неща, върху които да работим. Първенството е дълго, уповавам се тази загуба да ни подейства отрезвяващо и да си вземем добра поука.

Започнахме сковано, както и в други мачове, дадохме прекомерно огромен почит на противника. Допуснахме доста самостоятелни неточности, имаше много брак в дейностите ни. И аз нося виновност, тъй като направих някои промени в състава спрямо предходните срещи и не се получи.

На този стадий наподобява, че ЦСКА е с едни гърди пред всички останали във Втора лига. Нека се порадват за днешната победа, само че има още доста мачове и ще забележим кой ще се радва на края. Аз персонално съм спокоен и нищо не ме тормози. Знам какво може тимът, знам какви са задачите ни. Една загуба не може да ни пречупи ", разяснява Милен Радуканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР