Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че лидерът в Серия

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че лидерът в Серия
Коментари Харесай

Моуриньо: Наполи е фаворит срещу нас

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че водачът в Серия А Наполи е любимец в неделния конфликт на " Стадио Олимпико ". „ Джалоросите “ завоюваха единствено една от последните си осем срещи в Серия А против Наполи на Лучано Спалети, само че Специалния добави, че има вяра, че Рома може да победи.

" Всеобщото мнение е, че Наполи е любимец. Това може да е общо виждане, само че от време на време любимците губят. Наполи е страховит тим, Наполи вкарва доста и Наполи се пази добре. Всичко е за Наполи, само че ние ще отидем там и ще забележим какво можем да създадем, с цел да победим ", сподели Моуриньо. 

Специалния приказва за кадровите проблеми в състава на „ джалороси “: " Може би Челик ще бъде разполагаем за идващия мач в шампионата. В прилична форма сме.  След толкоз доста следващи дуели успяхме да работим върху нещата в продължение на една седмица, да позволим на тези футболисти, които са изиграли доста мачове, да се възстановят, само че и да се подготвим добре за тази среща.

Моуриньо отхвърли изказванията, че Рома е отбранителен тим, макар че има 13 гола до момента през сезона в Серия А, което е минимум от първите осем тима: " Ако статистиката е единствено за маркирани голове, това е едно. Но в случай че статистиката е за основани положения, тогава може би става въпрос за друго. Ако един тим не вкарва доста, само че основава доста положения, тогава не можете да кажете, че е отбранителен отбор ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР