Треньорът на Реал Сосиедад - Иманол Алгуасил, осъзнава че отборът

...
Треньорът на Реал Сосиедад - Иманол Алгуасил, осъзнава че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на Реал Сосиедад: И равенството е голям успех

Треньорът на Реал Сосиедад - Иманол Алгуасил, осъзнава че тимът му би трябвало да съжалява за изпуснатите две точки против Реал Мадрид след нулевото тъждество на “Сантиаго Бернабеу ” в срещата сред двата тима от 19-ия кръг на Ла Лига.

„ Не бих споделил, че точи резултат е победа, само че, и равенството е огромен триумф. Имахме блестящи моменти. Много съм благополучен и приветствам играчите. Много съм удовлетворен от цялата работа на тима. Младите играчи демонстрираха зрялост и точно по тази причина са тук. Да играеш на „ Бернабеу “ с толкоз настоятелни играчи приказва, че формата ни е доста добра ", разяснява Алгуасил, представен от испанския вестник “Марка ”.

Със извоюваната точка Реал Сосиедад събра 39 точки и има 8 точки преднина по отношение на петия и шестия Виляреал и Бетис. След края на полусезона тима сполучливо върви към спечелването на квота за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. Следващите месеци ще покажат дали фактически баският клуб е подготвен за огромното предизвикателство.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР