Треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви пред колегите от Тема

...
Треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви пред колегите от Тема
Коментари Харесай

Митревски: Вярвам, че Пирин може да победи Берое

Треньорът на Пирин Радослав Митревски съобщи пред сътрудниците от " Тема Спорт ", че отбора му го чака доста сложен мач, само че има вяра в триумфа.

" Дали тимът е подготвен, ще забележим на мача. Тежко ни беше, тъй като започнахме подготовка с едни футболисти, а я завършихме с други. Вярвам в момчетата и се надявам да се сработят бързо. Трудно се играе против чужд тим, какъвто е Берое.
 Берое с значима информация часове преди мача с Пирин
Берое с значима информация часове преди мача с Пирин

Старозагорци обаче ще бъдат с оборудването си от предишния сезон, защото времето, което клубът е има за образуване и доставка на новите екипи, е било прекомерно малко

Не успяхме да ги следим. Знаем, че имат няколко футболисти от предишния сезона и чакам те да са в гръбнака. Но привлякоха доста нови, които не са познати за мен и моя щаб ", съобщи Митревски.

Треньорът на благоевградчани разяснява и атмосферните условия, като упованията са в часа на мача температурите да са към 35 градуса.

" Притесняват ме доста, само че това са неща, които не зависят от мен. По този метод равнището на футбола пада. Не знам по какъв начин може да се направи мачът в този час ", добави още той.
 Пирин и Берое откриват сезон 2023/24 в еfbet лига
Пирин и Берое откриват сезон 2023/24 в еfbet лига

Двубоят започва в 18:45ч., а основен арбитър ще бъде Волен Чинков

С тима тренира и централният бранител Николай Бодуров, който ще е и част от щаба на Митревски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР