Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери може да се

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери може да се
Коментари Харесай

Емери се запъна за Пасторе

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери може да се окаже сериозна спънка за възможния трансфер на плеймейкъра Хавиер Пасторе в Интер. Наставникът настоя, че не желае да се разделя с халфа, а мнението му може да натежи пред клубната администрация.

Аржентинският национал сега се пробва да си издейства трансфер при „ нерадзурите”. Неговият сътрудник прекара последните дни в диалози с шефовете на парижкия гранд, който изглеждаше податлив да извърши сходно предпочитание.

Пасторе: Щом се постанова да си вървя, желая отново в Италия

Сега обаче Емери размъти водата и не е ясно дали бордът на шефовете няма да го поддържа. „ Искам Хавиер Пасторе да остане при нас, по този начин ще е по-добре за отбора”, разяснява испанският стратег.

„ Говорих си обстойно с него. Това, което се приказва на открито, е нещо напълно друго. Там той носи отговорност. Пасторе е страховит футболист и когато е подготвен във физическо отношение, той става доста значим.”

Пасторе притиска ПСЖ за трансфер в Интер

„ Моето мнение е, че го желая тук, от него към този момент зависи към какво се стреми на самостоятелно равнище. Предвид задаващото се Световно състезание, всеки футболист желае да играе повече”, добави Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР