Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе доволен след

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел бе доволен след
Коментари Харесай

Тухел: Тръгвам си, ако ще ме питате дали ще спечелим Шампионската лига

Треньорът на " Пари Сен Жермен " Томас Тухел бе удовлетворен след безапелационната домакинска победа над " Реал " Мадрид с 3:0 на старта на Шампионската лига. Още при започване на конференцията след мача обаче той съобщи, че ще си тръгне, в случай че някой го попита дали отборът му ще завоюва шампионата.

" Първо желая да предупредя, че в случай че някой ме попита, дали ще спечелим Шампионската лига, незабавно си потеглям ", стартира немският експерт.
Ди Мария и ПСЖ разрушиха неопределен " Реал " (ВИДЕО) Аржентинецът вкара два гола за класическия триумф над някогашния си отбор
" Това беше едно чудесно отборно показване от наша страна с и без топка. Хубавото е, че момчетата работят крепко всеки ден и желаят да стават още по-добре. Днес го демонстрираха, само че не е елементарно да го вършат на всеки три дни. "

" Бяхме без Неймар, Мбапе и Кавани, само че това може би ненапълно ни оказа помощ за този мач, тъй като всички споделяха, че без тях не можем да бъдем любимци и това смъкна от напрежението. Естествено, хубаво е да имаме такива играчи в тима си и те ни липсваха. "

" Винаги е мъчно да победиш " Реал " Мадрид. Те са топ тим. Необходим е и малко шанс, какъвто ние имахме през днешния ден. Мисля, че справедливо спечелихме, тъй като играхме с повече сила и предпочитание. Имахме сложни моменти, само че последователите ни помогнаха. Първият гол беше доста значим ", сподели Тухел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР